Klimaatonderzoek
Meten = weten

Klimaatonderzoek

Klimaatonderzoek

Voor een prettige en gezonde woon- of werkomgeving is een goed binnenklimaat essentieel. Vochtplekken op de muren, witte aanslag in of op uw meubilair, een muffe lucht, tocht, een te koud of juist te warm klimaat in een ruimte: allemaal wijzen ze op een klimaatprobleem.

Bij problemen met temperatuur, vocht, tocht of droge lucht, kan een klimaatonderzoek uitsluitsel geven over oorzaak én oplossing. In een klimaatonderzoek van adviesbureau Sijperda-Hardy verrichten we relevante metingen, brengen we de klachten in beeld en adviseren wij hoe de problemen kunnen worden opgelost.

De rapportage van het klimaatonderzoek bevat, behalve de onderzoeksresultaten, altijd een onafhankelijk advies. Adviesbureau Sijperda-Hardy is namelijk niet gebonden aan leveranciers.

Adviesbureau Sijperda-Hardy heeft een ruime ervaring op het gebied van klimaatonderzoeken. Een brede range aan opdrachtgevers (gebouweigenaren, scholen, woningcorporaties, gemeentes, bedrijven en andere partijen) gingen u voor.

Onderzoek en metingen ter plaatse in combinatie met onze gedegen kennis en ervaring, kunnen u helpen weer een behaaglijk binnenklimaat te realiseren. Of het nu gaat om uw kantoor, school of woning: wij zijn u graag van dienst met een klimaatonderzoek!

Neem contact op:

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

  • Het juiste binnenklimaat
  • Kennis & ervaring
  • Onafhankelijk
Abe Sijperda
Vragen?
Ik help u graag verder.
06 24946202
Bezig met laden