Ventilatie berekeningen
Aangenaam & noodzakelijk

Ventilatie

Ventilatie berekeningen

Een gezond binnenklimaat is een vereiste als het gaat om goede gezondheid, de beste arbeids- en leefomstandigheden en een lange levensduur van uw gebouw.

Luchtverversing is van wezenlijk belang in een gebouw; het beheerst de luchtkwaliteit in een gebouw. Met een optimaal functionerend ventilatiesysteem is deze kwaliteit gewaarborgd. Hierbij gaat het niet enkel om de 'standaard' ventilatie, maar ook de spuiventilatie: kortstondig ventileren van een ruimte bij sterke luchtverontreiniging.

Er zijn verschillende voorschriften opgenomen in het bouwbesluit, waaronder voorschriften voor de toevoer van verse lucht. De ventilatieberekening is meestal een verplicht onderdeel van een omgevingsvergunningaanvraag. De eisen van het bouwbesluit zijn verschillend per gebruiksfunctie. Ook wordt er verschil gemaakt tussen bestaande bouw en nieuwbouw.

Adviesbureau Sijperda-Hardy is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen u van dienst zijn bij het opstellen van een ventilatiebalans. Tevens beschikken wij over ervaren adviseurs voor het dimensioneren van de (ventilatie)installatie.

Vraag hier uw offerte aan:

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

of sleep hier uw bestand(en) naar toe
  • Gezond binnenklimaat
  • Langere levensduur gebouw
  • Prestatiebevorderend
  Sytse Auke van der Horn
  Vragen?
  Ik help u graag verder.
  0515-429788
  Bezig met laden