Betrokken, innovatief & deskundig

Over ons

Uniek in de advieswereld
Onze vakbekwame mensen bepalen het gezicht, en dus de kwaliteit, van ons bedrijf. Zij zijn van het begin tot en met het einde van elk project het vaste aanspreekpunt van de klant. Een aantal medewerkers van ons bureau zijn tevens aandeelhouder. Dit garandeert een grote betrokkenheid.  

Volwaardige bouwpartner
Adviesbureau Sijperda-Hardy is een volwaardige bouwpartner. Ons doel is een optimaal resultaat in goede samenwerking met de opdrachtgever en overige bouwpartners. Wij kunnen projecten op basis van vaste prijsafspraken uitvoeren. Bewezen is dat we daarbij zeer concurrerend werken.

Innovatief en duurzaam
Als installatietechnisch adviesbureau zoeken wij voortdurend de uitdaging in toepassen van nieuwe technieken. Of dat nu ons 'gereedschap' betreft of toepassing van innovatieve duurzame oplossingen voor onze projecten.

BIM
Wij waren het eerste bureau in Nederland dat in 2008 een project heeft 'geBIMd' en aanbesteed samen met architect en constructeur. Inmiddels hebben we zes BIM-modelleurs in dienst en werken we met grote regelmaat projecten volledig driedimensionaal uit. We doen dat overigens met Revit MEP.

Rekenmodel voor duurzaamheid
Bijna elk project start met een onderzoek naar toepassing van duurzame technieken. Wij hebben hiervoor een zeer uitgebreid rekenmodel ontwikkeld waarmee we investering en opbrengst van toe te passen technieken kunnen afwegen.

Constante innovatie
Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met te verwachten onderhoudskosten, rente op investering, afschrijving etc. Toegepaste technieken worden, door de door ons geadviseerde installaties op afstand te monitoren, voordurend in de praktijk getoetst. De verkregen ervaringscijfers worden weer gebruikt in ons rekenmodel. We hebben hiermee verrassend goede resultaten geboekt.

In het verleden behaalde resultaten bieden bij Adviesbureau Sijperda-Hardy dus wél garantie voor de toekomst! Welkom!

 

Bezig met laden