Nieuws
Vacature Revit Modelleur / Technicus W-installaties

Ben jij onze nieuwe Revit Modelleur / Technicus W-installaties?

Wij zijn:
Adviesbureau Sijperda-Hardy: multidisciplinaire partner voor het ontwerp, bouwbegeleiding en advies van elektrotechnische- en werktuigbouwkundig installaties. Nadruk op duurzaamheid. Aanvullende expertises onder één dak. Gemotiveerd, kundig, hecht en betrokken team. Informele werksfeer. Korte lijnen. De mensen bepalen het gezicht en de kwaliteit van het bedrijf. Zij zijn in elk project het vaste aanspreekpunt van de klant. We zijn gevestigd in de monumentale voormalige Nooitgedagt-fabriek in IJlst.

Wij zoeken: 
Een gemotiveerde collega (m/v) als onderdeel van een projectteam. Jij staat voor het ontwerp, de berekeningen, tekeningen en beschrijvingen van de installaties voor uiteenlopende, multidisciplinaire projecten. Je bent medeverantwoordelijk voor het werktuigkundige deel van het totaalontwerp en stemt in projectteamverband af met de andere disciplines van het project. Je hebt veelal direct contact met de opdrachtgever en indien noodzakelijk ben je betrokken bij de uitvoering.

Ben jij onze nieuwe collega?

-  met een MBO of HBO -opleiding niveau installatietechniek (MIT en/of HIT)?

-  met ontwerpervaring, opgedaan bij een adviesbureau of installateur?

-  met een en flexibele en creatieve houding, iemand die elk project als een nieuwe uitdaging ziet?

-   met Revit MEP-ervaring? (we leiden je ook graag, op onze kosten, intern en extern op).

Wij bieden:
Een structurele baan met een hoge mate van verantwoordelijkheid en vrijheid in een dynamische organisatie met een fijne werksfeer, teamwork, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Goede opleidings-, carrière- en doorstroommogelijkheden, een prima salaris, winstdelingsregeling, een aantrekkelijke pensioenregeling en overige secundaire arbeidsvoorwaarden!

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière?
Stuur dan een beknopte schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae naar onze collega Siska Nagelhout: siska@sijperda-hardy.nl.
Meer weten? Neem dan contact op met Abe Sijperda (dir.), telefoon 0515-429777. E-mail: asijperda@sijperda-hardy.nl.

Bezig met laden