Nieuwbouw/renovatie Feadship De Vries Makkum

Makkum

Opdrachtgever:
Koninklijke De Vries Scheepsbouw Makkum
Disciplines:
Installatietechniek, Duurzaam

Kenmerken:

Feadship is wereldwijd de belangrijkste en grootste ontwerper/bouwer van luxe motorjachten. Feadship is een samenwerkingsverband tussen Royal Van Lent Shipyard, Koninklijke De Vries Scheepsbouw en De Voogt Naval Architects.

Door jarenlange ervaring, samenwerking met de juiste partners en het streven naar topkwaliteit heeft dit prachtige bedrijf (± 1800 werknemers) de top bereikt. Elke Feadship is uniek en wordt naar de specifieke wensen van de eigenaar ontworpen en gebouwd, de perfectie wordt tot in het kleinste detail doorgevoerd.

Bijzonderheden:

Wij werken mee aan de uitbreiding van het kantoor en uitbreiding/vernieuwing van de werkplaatsen in Makkum. Sijperda-Hardy verzorgt het ontwerp van diverse installaties en klimaatbeheersing. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen worden er hoge eisen gesteld aan de klimaatbeheersing. Wij hebben hiervoor een passend ontwerp gemaakt. Alle installaties worden vanzelfsprekend energiezuinig en duurzaam uitgevoerd.

Het project wordt afgerond in 2019 en wordt namens Sijperda-Hardy gecoördineerd door Robert Zeinstra. Onze projectpartners zijn: Kienhuis bouwmanagement, Alynia architecten, Pieters bouwtechniek, BRI groep, ingenieursbureau Boorsma en Riskonet brandbeveiligheid.
 

Abe Sijperda
Vragen?
Ik help u graag verder.
06 24946202
Bezig met laden