Temperatuur & vocht
Gezond binnenklimaat

Temperatuur & Vocht

Temperatuur & Vocht

Een goed en gezond binnenklimaat is afhankelijk van een aantal factoren waarbij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid toonaangevend zijn. Concrete eisen zijn niet wettelijk vastgelegd, behalve de regel dat ‘het klimaat op de arbeidsplaats geen schade veroorzaakt aan de gezondheid van de werknemers’.

Toch is het realiseren van een comfortabel binnenklimaat aan te bevelen. Voor het welzijn van de werknemers, voor de arbeidsproductiviteit en vanwege allerlei andere argumenten.

Een goede temperatuur/vochtverhouding begint bij het ontwerp. Wij werken hiervoor samen met de overige bouwpartners. We geven in dit vakgebied aandacht aan een goede ventilatie, de juiste verwarmingstechniek en koeling, luchtstromen, vermijden van temperatuuroverschrijding en voldoende daglicht.

Binnen ons bureau is een ruime kennis en ervaring aanwezig over temperatuur en vocht. Of het nu gaat om warmte-accumulatie, koudebruggen, vochtproblemen of condensatie, adviesbureau Sijperda-Hardy heeft de expertise in huis.

Neem contact op:

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

  • De juiste expertise
  • Passende oplossingen
  • Specialisten
Klaas Brandsma
Vragen?
Ik help u graag verder.
0515-429787
Bezig met laden